Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka13g51kcal0.7g10.7g0.1g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 98g38kcal1g6.8g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha52g87kcal10g0g5.2g0g
Maito, Kevyt66g30kcal2.1g3.1g1g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g479kcal30.4g41.4g19g5g
Valittu annoskoko312g239kcal15.2g20.7g9.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g120kcal7.6g10.4g4.8g1.3g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.6g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339