Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 110g20kcal0.6g2.8g0.4g0.8g
Herkkusieni säilyke 110g19kcal2.3g0.2g0.3g2.6g
Oliiviöljy 7.7g68kcal0g0g7.7g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Manteli 28g169kcal6.6g1.8g14.9g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g557kcal19.4g10.4g46.6g10.8g
Valittu annoskoko312g278kcal9.7g5.2g23.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna156g139kcal4.9g2.6g11.7g2.7g
Arvot/100g100g89kcal3.1g1.7g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210792