Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g37g22kcal0.5g4.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.4kcal0.1g1.4g0g0.6g
Purjosipuli 15g3.5kcal0.3g0.4g0g0.3g
Seiti x-tra46g37kcal7.8g0.5g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.5g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 183g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.1g4.5kcal0.3g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g155kcal18.4g16g1.6g2.4g
Valittu annoskoko313g77kcal9.2g8g0.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g39kcal4.6g4g0.4g0.6g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.6g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448