Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi199g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g6.6g3.6kcal0.4g0.2g0.1g6.6g
Kuivahiiva, annos 11g3.3g12kcal1.5g1.3g0.2g0g
Soijajauhot, Soyolk30g119kcal11.6g4.8g6g3.6g
Vehnälese 27g60kcal3.5g4.1g1.2g9.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl28g250kcal0g0g27.8g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 20g134kcal5.3g1.4g11.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1159kcal44.6g23.6g93.6g45g
Valittu annoskoko313g579kcal22.3g11.8g46.8g22.5g
Annoskoko puolitettuna156g290kcal11.2g5.9g23.4g11.3g
Arvot/100g100g185kcal7.1g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362