Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 30g97kcal8.1g0g7.3g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 61g18kcal1.2g2.1g0.2g1.5g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g61g18kcal0.9g2.7g0.2g1.5g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g38g42kcal1.1g1.2g3.8g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g30g49kcal0.6g1.2g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 91g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.8g3.9kcal0.3g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g455kcal24.4g15.2g32.4g6g
Valittu annoskoko312g227kcal12.2g7.6g16.2g3g
Annoskoko puolitettuna156g114kcal6.1g3.8g8.1g1.5g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401