Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 120g266kcal21g0g20.4g0g
Tomaattimurska 120g35kcal0.7g6.4g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g648kcal45g21.2g41.6g7.8g
Valittu annoskoko313g324kcal22.5g10.6g20.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g162kcal11.3g5.3g10.4g2g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452