Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g101g141kcal19.2g2.6g6.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl83g70kcal1.2g3.6g5.8g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g83g289kcal13.2g52.8g2.1g4.9g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.4g14kcal0.5g0.5g1.1g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g41g107kcal12.4g0.8g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1242kcal93g120.6g43.2g10g
Valittu annoskoko313g621kcal46.5g60.3g21.6g5g
Annoskoko puolitettuna156g311kcal23.3g30.2g10.8g2.5g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081