Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g92g469kcal8.2g26.7g36.6g5.4g
Voi, 1 tl, 5 g65g472kcal0.6g0.6g51.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton8.1g26kcal1.9g0.8g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 65g92kcal8.1g0.2g6.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl81g275kcal1.6g2.4g28.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2689kcal40.8g66.8g249.8g10.8g
Valittu annoskoko313g1345kcal20.4g33.4g124.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna156g672kcal10.2g16.7g62.5g2.7g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216347