Manhattanin Juustokakku ala Atia

Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g8.7g54kcal0g0g6.1g0g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g29g131kcal2.2g19.8g4.7g1g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g58g99kcal4.5g3g7.6g1.6g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Ruokosokeri32g130kcal0g31.9g0g0g
Smetana, Valio, hyla29g113kcal0.6g0.7g12.2g0g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g29g58kcal1.1g3.5g4.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g5.8kcal0g1.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Mustikka metsä- 73g32kcal0.4g4.7g0.4g2.4g
Liivate 2.9g10kcal2.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1442kcal26.6g162g74g10g
Valittu annoskoko313g721kcal13.3g81g37g5g
Annoskoko puolitettuna156g361kcal6.7g40.5g18.5g2.5g
Arvot/100g100g231kcal4.3g25.9g11.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217665