Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 75g10kcal0.8g0.7g0.1g0.9g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 43g59kcal1.2g10.6g1g1.5g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g25g8.2kcal1g0.6g0.2g0.4g
Paprika, punainen62g16kcal0.6g2.9g0.2g1.2g
Kurkku 68g7.5kcal0.4g1g0.1g0.5g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 25g93kcal5.5g0g7.9g0g
Auringonkukkaöljy 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g6.2g1.2kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g538kcal19g32.4g35.8g9g
Valittu annoskoko313g269kcal9.5g16.2g17.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna156g134kcal4.8g8.1g9g2.3g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220381