Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen26g6.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Kukkakaali 74g18kcal1.3g1.6g0.2g1.7g
Parsakaali brokkoli 73g25kcal3.4g1.4g0.2g1.8g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g66g79kcal2.2g2.4g6.6g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g6.6g22kcal1.3g0g1.9g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)7.9g31kcal2.3g0.2g2.3g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g53g132kcal9.5g0g10.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.6g48kcal0.1g0.1g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g724kcal40.6g13.8g54.2g8g
Valittu annoskoko312g362kcal20.3g6.9g27.1g4g
Annoskoko puolitettuna156g181kcal10.2g3.5g13.6g2g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977