Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g47g280kcal9.8g3.1g25.2g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g23g167kcal0g0g18.7g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.2g4.2kcal0g0.9g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g93g238kcal5.5g3g22.3g0g
Kananmuna kuoreton 51g73kcal6.4g0.2g5.3g0g
Canderel makeutusjauhe3.5g13kcal0.1g3.3g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio93g131kcal2.6g6.1g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1811kcal48.8g33.2g165.4g0g
Valittu annoskoko313g906kcal24.4g16.6g82.7g0g
Annoskoko puolitettuna156g453kcal12.2g8.3g41.4g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221913