Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Pirkka luomu tomaattimurska186g56kcal2.6g12.1g0.9g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g34g74kcal7.7g0.3g4.7g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 37g85kcal5.2g0.6g6.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.4g1.6kcal0g0.1g0g0g
Spagetti 26g85kcal2.7g17.3g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g704kcal37.2g63g35.2g2.6g
Valittu annoskoko313g352kcal18.6g31.5g17.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g176kcal9.3g15.8g8.8g0.7g
Arvot/100g100g113kcal6g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304