Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Naudanliha keskiarvo 119g182kcal23g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g72g43kcal1.1g9.3g0.1g0.6g
Hapankaali (Rasilainen)60g11kcal1.1g1.1g0.2g1.2g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Smetana3.6g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g530kcal51.6g26.8g23.8g6g
Valittu annoskoko313g265kcal25.8g13.4g11.9g3g
Annoskoko puolitettuna156g132kcal12.9g6.7g6g1.5g
Arvot/100g100g85kcal8.3g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032