Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g16g50kcal1.3g10.6g0.2g1.1g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g16g56kcal1.2g11.9g0.4g0.5g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan23g82kcal2g17.8g0g0.2g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g8.7g11kcal0.2g0.5g0.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkoviini kuiva 55g37kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g519kcal10.8g85.8g6.2g5g
Valittu annoskoko313g260kcal5.4g42.9g3.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g130kcal2.7g21.5g1.6g1.3g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275