Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi148g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g15g52kcal1.9g10.3g0.2g0.8g
Tattarijauho, Vijatuote12g41kcal1.5g8.3g0.2g0.6g
Kaurahiutale 24g88kcal3.4g13.5g1.7g2.4g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g77g261kcal1.5g59.9g1.3g5.4g
Porkkana 21g6.8kcal0.1g1.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1134kcal16.8g186.2g33.4g19.4g
Valittu annoskoko313g567kcal8.4g93.1g16.7g9.7g
Annoskoko puolitettuna156g284kcal4.2g46.6g8.4g4.9g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041