Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali204g43kcal2.4g6.9g0.4g4.3g
Lihaliemi laimennettu 14g2.6kcal0g0.4g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 82g181kcal14.3g0g13.9g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g4.1g14kcal0.1g3.6g0g0g
Voi 10g69kcal0.1g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g619kcal33.8g21.8g44.2g8.6g
Valittu annoskoko313g309kcal16.9g10.9g22.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g155kcal8.5g5.5g11.1g2.2g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893