Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g68g140kcal7g1.3g12.6g2g
Sipuli, tuore14g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lanttu 14g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana 54g18kcal0.3g3g0.1g1.4g
Selleri, annos 50g10g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 88g57kcal1.4g11.6g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.1g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Parsakaali, tuore, 257g31g9kcal1.4g0.6g0.1g0.5g
Kiinankaali raaka 100g31g5.6kcal0.5g0.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g497kcal23g37.6g27.8g11.4g
Valittu annoskoko312g249kcal11.5g18.8g13.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna156g124kcal5.8g9.4g7g2.9g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062