Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton143g154kcal32.2g0g2.6g0g
Pekoni atria71g250kcal10.7g0g21.4g0g
Sieni rouskut, suolattu 46g12kcal0.7g1.1g0.2g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.9g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g47kcal0.3g0.4g5g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni36g46kcal1.1g0.7g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1024kcal90.4g5.4g67.6g2.8g
Valittu annoskoko313g512kcal45.2g2.7g33.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g256kcal22.6g1.4g16.9g0.7g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489