Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g115g126kcal24.1g0g3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g16g12kcal0.7g2.1g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g2.3g3.7kcal0.2g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 115g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.4g0g0.1g
Herkkusieni 46g7.3kcal1g0.1g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g352kcal52.8g8g11g2g
Valittu annoskoko313g176kcal26.4g4g5.5g1g
Annoskoko puolitettuna156g88kcal13.2g2g2.8g0.5g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006