Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 204g652kcal54.5g0g48.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]41g137kcal4.9g0g15.1g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia29g44kcal4.9g0g2.6g0g
Juusto, mozzarella 17g46kcal3.2g0g3.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.8g6kcal0.5g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1815kcal140g1.8g143g0.2g
Valittu annoskoko313g908kcal70g0.9g71.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna156g454kcal35g0.5g35.8g0.1g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588