Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g74g162kcal7.3g29.9g1.3g6.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g99kcal11.3g0g6g0g
Salsa medium (Rainbow)50g12kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g10g14kcal0.3g0.4g1.2g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman60g119kcal13.1g0.6g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g838kcal65.8g70.8g30.4g15.6g
Valittu annoskoko312g419kcal32.9g35.4g15.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna156g210kcal16.5g17.7g7.6g3.9g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225