Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 59g35kcal5.8g1.8g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 86g123kcal10.8g0.3g8.9g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g55g330kcal11.5g3.6g29.7g0g
Juusto, keskiarvo 79g275kcal19.7g0.2g21.7g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 5.9g19kcal1.7g0.4g1.2g1.8g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g5.9g3.5kcal0.5g0.3g0g4.3g
Vehnälese 3.5g8.1kcal0.5g0.5g0.2g1.3g
Kauralese 11g38kcal1.9g4.8g0.8g1.9g
Leivinjauhe 7.9g14kcal0.4g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1690kcal105.6g29.8g125.4g18.6g
Valittu annoskoko313g845kcal52.8g14.9g62.7g9.3g
Annoskoko puolitettuna156g423kcal26.4g7.5g31.4g4.7g
Arvot/100g100g270kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129