Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)108g141kcal19.5g2.4g6.6g0.1g
Parsakaali brokkoli 81g29kcal3.8g1.6g0.2g2g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka54g97kcal2.4g3.2g8.1g0g
Flora ruoka kevyt & paksu68g41kcal0.7g3g2.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g638kcal52.8g20.4g38g4.2g
Valittu annoskoko313g319kcal26.4g10.2g19g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g160kcal13.2g5.1g9.5g1.1g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226