Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g15g80kcal0g0g8.7g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g43g219kcal3.6g25.2g11.3g2g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g101g66kcal11.1g4.3g0.3g0g
Sokeri 8.7g35kcal0g8.7g0g0g
Liivate 2.9g10kcal2.5g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g12g4.9kcal0g1.2g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g58g321kcal4.7g30.1g20.3g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g72g137kcal3.3g11.6g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1747kcal50.4g162.2g98.6g4g
Valittu annoskoko313g873kcal25.2g81.1g49.3g2g
Annoskoko puolitettuna156g437kcal12.6g40.6g24.7g1g
Arvot/100g100g279kcal8.1g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234892