Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Soijakastike 2.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Herkkusieni 53g8.4kcal1.1g0.2g0.2g0.8g
Voi 40g287kcal0.5g0.2g32.2g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot40g115kcal5.5g0.4g10.3g0g
Ruohosipuli 6.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Oliiviöljy 40g350kcal0g0g39.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1902kcal47.6g3.2g191.6g2g
Valittu annoskoko313g951kcal23.8g1.6g95.8g1g
Annoskoko puolitettuna156g476kcal11.9g0.8g47.9g0.5g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207