Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 79g14kcal0.4g2g0.3g0.6g
Kananmuna kuoreton 44g62kcal5.5g0.1g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.9g27kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Parmesan formaggio da pasta7.9g36kcal3.2g0g2.6g0g
Basilika, tuore 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla79g43kcal1.2g5.5g1.8g0.8g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprika vihreä 32g6.7kcal0.3g0.8g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss40g123kcal9.5g0.3g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g645kcal42.8g31.6g37.2g6.2g
Valittu annoskoko312g323kcal21.4g15.8g18.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g161kcal10.7g7.9g9.3g1.6g
Arvot/100g100g103kcal6.9g5.1g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318