Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g156g171kcal35.8g0g2.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)97g83kcal1g3.4g6.8g0g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g18g77kcal1g0.7g7.7g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g687kcal76.8g12.6g34.8g1.4g
Valittu annoskoko313g344kcal38.4g6.3g17.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g172kcal19.2g3.2g8.7g0.4g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868