Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g137g274kcal27.4g0g17.8g0g
Vesi103g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl13g37kcal0.3g0.4g3.9g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix19g9kcal0.3g1.9g0.1g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Coctailkurkku, Pirkka5.1g1.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 6.9g24kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g10g93kcal0g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g888kcal58g16.6g64.6g1.2g
Valittu annoskoko313g444kcal29g8.3g32.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna156g222kcal14.5g4.2g16.2g0.3g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.7g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832