Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 108g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 81g27kcal0.5g4.5g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Purjosipuli 27g6.2kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 32g25kcal0.6g5g0.1g0.3g
Kevytkerma36g43kcal1.2g1.6g3.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.4g39kcal0.1g0.1g4.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.3g6.1kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl2.7g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g306kcal6.8g26.2g17.8g6.6g
Valittu annoskoko313g153kcal3.4g13.1g8.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g77kcal1.7g6.6g4.5g1.7g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943