Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)15g30kcal3.4g0.2g1.6g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%50g55kcal8.9g1.5g1.5g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali223g44kcal4g4.9g0.4g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g256kcal32.6g13.2g7g10.2g
Valittu annoskoko313g128kcal16.3g6.6g3.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna156g64kcal8.2g3.3g1.8g2.6g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.1g1.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=23837