Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)156g375kcal12.2g78.1g1.9g4.2g
Pesto (Pirkka)5.2g30kcal0.2g0.2g3.2g0.2g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g21g51kcal3.8g0.1g4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g130g26kcal0.8g4.9g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g965kcal34g166.6g19g12.4g
Valittu annoskoko313g483kcal17g83.3g9.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna156g241kcal8.5g41.7g4.8g3.1g
Arvot/100g100g154kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484