Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 51g206kcal0g50.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 36g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.4g0.3g1g
Vehnälese 3g6.8kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3g11kcal0.1g2.4g0.1g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g269kcal0g0g29.9g0g
Porkkanaraaste 200g90g24kcal0.5g4.7g0.2g2.2g
Tomusokeri 1dl=60g22g90kcal0g22.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 45g129kcal4.9g1.3g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1788kcal25.8g211.6g90.8g8.6g
Valittu annoskoko313g894kcal12.9g105.8g45.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g447kcal6.5g52.9g22.7g2.2g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239696