Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali145g31kcal1.7g4.9g0.3g3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha87g144kcal16.5g0g8.7g0g
Kananmuna kuoreton 32g45kcal4g0.1g3.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 29g96kcal0.6g0.9g10.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g651kcal46.2g13.8g45.6g6.6g
Valittu annoskoko312g326kcal23.1g6.9g22.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g163kcal11.6g3.5g11.4g1.7g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398