Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g32g7.1kcal0.8g0.8g0.1g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)49g88kcal9.2g0g5.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g49g29kcal0.7g6.3g0g0.4g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g41g4.5kcal0.4g0.4g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g73g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Kurkku 16g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 6.5g13kcal0.1g0.1g1.3g0.3g
Kananmuna, keitetty 36g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.4g0.5kcal0g0.2g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g541kcal32.6g22g35.2g4.6g
Valittu annoskoko313g271kcal16.3g11g17.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g135kcal8.2g5.5g8.8g1.2g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.5g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308