V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi237g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti7.1g36kcal1.8g2.4g2g2g
Aprikoosi, kuivattu 12g26kcal0.6g5.1g0g0.9g
Luumu kivetön 7.1g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)14g27kcal0.5g5.8g0.1g1.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl28g97kcal4g15.9g1.9g3.1g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%7.1g18kcal1g0.8g0.4g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g413kcal16g61.2g8.8g21.8g
Valittu annoskoko312g207kcal8g30.6g4.4g10.9g
Annoskoko puolitettuna156g103kcal4g15.3g2.2g5.5g
Arvot/100g100g66kcal2.6g9.8g1.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720