Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 130g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Omena, keskikokoinen 200g65g22kcal0.1g4.6g0.2g1.2g
Päärynä kuorittu 65g28kcal0.2g5.2g0.1g2.5g
Valio Viola sinihome tuorejuusto33g52kcal2.6g1.3g4.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g20g51kcal5.3g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g353kcal17.8g28.8g16.6g9.2g
Valittu annoskoko313g177kcal8.9g14.4g8.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna156g88kcal4.5g7.2g4.2g2.3g
Arvot/100g100g57kcal2.8g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849