Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 171g78kcal0.1g18.8g0g0.1g
Mansikka 85g40kcal0.4g7.2g0.2g1.6g
Sokeri 14g56kcal0g13.6g0g0g
Mannasuurimo 43g135kcal4.4g27.2g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g616kcal9.8g133.6g1.4g6.4g
Valittu annoskoko313g308kcal4.9g66.8g0.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g154kcal2.5g33.4g0.4g1.6g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970