KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi96g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g72g283kcal58.3g5g2.9g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 26g83kcal2.8g15.7g0.6g1.5g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g24g137kcal5.5g4.7g11.9g1.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 16g50kcal4.5g1.1g3.1g4.8g
Kananmuna kuoreton 53g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 13g115kcal0g0g12.9g0g
Hiiva, 50g10g5.9kcal1.3g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1498kcal158g53.6g73.6g15.4g
Valittu annoskoko313g749kcal79g26.8g36.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna156g375kcal39.5g13.4g18.4g3.9g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533