BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g97g98kcal2.9g13.6g3.6g0.9g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Chili paprika punainen5.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha104g172kcal19.7g0g10.4g0g
Rypsiöljy 17g153kcal0g0g17.3g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g37g45kcal1.3g1.3g3.7g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g957kcal49g33.6g70g2.6g
Valittu annoskoko313g479kcal24.5g16.8g35g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g239kcal12.3g8.4g17.5g0.7g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248537