Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali29g6kcal0.3g1g0.1g0.6g
Punajuuri 33g13kcal0.3g2.3g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 48g36kcal0.9g7.4g0.1g0.5g
Porkkana 29g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]16g55kcal1.9g0g6g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 48g133kcal5g3.8g11g0.1g
Sitruuna kuorittu 2.9g1.2kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.1g2.1kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi95g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g518kcal17.8g34.4g34.8g6.2g
Valittu annoskoko312g259kcal8.9g17.2g17.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g130kcal4.5g8.6g8.7g1.6g
Arvot/100g100g83kcal2.8g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209