Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 78g112kcal9.8g0.2g8g0g
Oltermanni, perinteinen43g154kcal10.7g0g12.4g0g
Aurajuusto24g82kcal4.8g0g7g0g
Paprika punainen 24g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Paprika keltainen 24g7.3kcal0.2g1.2g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki57g46kcal7.4g1.1g1.1g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.7g0.1kcal0g0g0g0.6g
Tonnikala öljyssä 22g42kcal6g0g2g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )22g31kcal2.9g1.4g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g971kcal84.4g11.6g64.2g3.8g
Valittu annoskoko313g485kcal42.2g5.8g32.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g243kcal21.1g2.9g16.1g1g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062