Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 124g40kcal0.8g6.9g0.2g3.2g
Parsakaali brokkoli 103g36kcal4.8g2g0.3g2.6g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g83g285kcal20.6g48.8g1.8g8.9g
Persilja 3.3g0.9kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g724kcal52.4g115.4g4.6g30g
Valittu annoskoko313g362kcal26.2g57.7g2.3g15g
Annoskoko puolitettuna156g181kcal13.1g28.9g1.2g7.5g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.7g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549