Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g165g189kcal36.2g0g4.1g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g8.2g74kcal0g0g8.2g0g
Flora kevyt ruoka 7%82g70kcal0.8g3.7g5.8g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g8.2g13kcal0.7g2.5g0g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g49g54kcal1.5g3.2g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g801kcal78.4g18.8g44g0.2g
Valittu annoskoko312g401kcal39.2g9.4g22g0.1g
Annoskoko puolitettuna156g200kcal19.6g4.7g11g0.1g
Arvot/100g100g128kcal12.5g3g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393