Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 5.7g4.2kcal0.7g0.1g0g0.4g
Voi ingman11g82kcal0g0g9.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 114g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 59g203kcal6g41.4g0.7g2.1g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g118g397kcal14.2g78.1g2.8g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1393kcal41.8g244.6g25.2g24.4g
Valittu annoskoko313g697kcal20.9g122.3g12.6g12.2g
Annoskoko puolitettuna156g348kcal10.5g61.2g6.3g6.1g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565