Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 116g21kcal0.7g2.9g0.5g0.8g
Purjosipuli 39g8.9kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%19g48kcal2.9g0.6g3.9g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g5.6g3.4kcal0.1g0.5g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 116g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g10g12kcal0.3g0.5g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.9g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Voi 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g253kcal10.2g16.2g16.6g3.4g
Valittu annoskoko313g127kcal5.1g8.1g8.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g63kcal2.6g4.1g4.2g0.9g
Arvot/100g100g41kcal1.6g2.6g2.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977