Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 154g37kcal2.8g3.4g0.5g3.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 96g33kcal4.4g1.9g0.3g2.4g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g48g58kcal1.6g1.7g4.8g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio10g28kcal2.5g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g359kcal23.2g18g18.4g12g
Valittu annoskoko313g180kcal11.6g9g9.2g6g
Annoskoko puolitettuna156g90kcal5.8g4.5g4.6g3g
Arvot/100g100g58kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053