Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu55g70kcal6.1g0.2g5g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g1.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 41g295kcal0.5g0.2g33g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g41g25kcal5.7g1.2g24.4g0g
Leivinjauhe 6.1g11kcal0.3g2.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.1g22kcal0.2g4.9g0.2g0g
Porkkanaraaste 200g81g22kcal0.5g4.3g0.2g2g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton81g130kcal6.5g3.3g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1148kcal39.6g32.8g146.8g4g
Valittu annoskoko313g574kcal19.8g16.4g73.4g2g
Annoskoko puolitettuna156g287kcal9.9g8.2g36.7g1g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749