Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl16g56kcal0.3g0.5g5.7g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)158g95kcal5.4g7.1g5.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g32g20kcal1.1g0.1g7.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g24g95kcal0g23.8g0g0g
Mansikkahillo 79g179kcal0.4g42.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g916kcal14.4g154.6g38.4g1.4g
Valittu annoskoko313g458kcal7.2g77.3g19.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g229kcal3.6g38.7g9.6g0.4g
Arvot/100g100g146kcal2.3g24.7g6.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958