Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 7g21kcal0.6g3.9g0.1g1g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vehnälese 3.5g8kcal0.5g0.5g0.2g1.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki73g41kcal6.2g3.7g0.1g0g
Emmental juustoraaste valio44g172kcal12.8g0g13.2g0g
Purjosipuli 12g2.7kcal0.2g0.3g0g0.2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 30g51kcal8.4g0g1.9g0g
Broilerifilee, uunissa 19g27kcal5.9g0g0.4g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)59g41kcal2.3g7g0.5g0g
Banaani, kuorittu 21g18kcal0.2g3.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g867kcal82.6g40.8g39.6g6.2g
Valittu annoskoko313g434kcal41.3g20.4g19.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g217kcal20.7g10.2g9.9g1.6g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687